Categorii CNPT 2013

Descriere Sectiuni

 SECTIUNEA ALBASTRA    a Conferintei se adreseaza cu precadere specialistilor in sanatate mintala (psihologie clinica, psihoterapie, consiliere, psihiatrie) si practicienilor care lucreaza in mod curent cu persoane cu trauma (medici, asistenti medicali,  cadre militare si din politie, mediatori etc), dar si celor aflati la inceputul parcursului profesional, interesati de psihotraumatologie si de modalitati de lucru pentru eliberarea resurselor blocate de experiente traumatice.
Evenimentul se desfasoara in zilele de 2 si 3 noiembrie 2013 la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii din Bucuresti.

 SECTIUNEA ROSIE    a Conferintei poarta denumirea "Fii Bine cu Tine!" si se adreseaza publicului larg, adica tuturor persoanelor interesate sa faca fata mai bine dificultatilor vietii. In aceasta sectiune se vor aborda teme de interes actual precum: ce strategii putem adopta pentru a solutiona problemele aparute in familie si in cuplu, cum sa ne punem la adapost copiii de experiente traumatice si ce putem face pentru a debloca resursele inghetate de experiente traumatice de viata.
Conferinta "Fii Bine cu Tine!" va avea loc sambata 2 noiembrie 2013 la sediul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii Bucuresti.