Categorii CNPT 2013

Workshop David Prescott

DE LA NEGARE SI REZISTENTA CATRE MODELUL "VIETI BUNE"
CE TREBUIE SA STIE PROFESIONISTII CARE AU IN TRATAMENT CLIENTI CARE AU ABUZAT SEXUAL

Workshop sustinut de David Prescott la Bucuresti, in 04 Octombrie 2013, intre orele 9-17.

8 credite Copsi*, taxa 150 ron

Traducere succesiva din limba engleza in limba romana

Inscrieri: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau tel: 0735.226.936

* Creditele sunt oferite persoanelor ce detin un atestat de libera practica. Toti ceilalti participanti primesc certificat de participare cu precizarea numarului de ore.

 

Cine sunt cei care au abuzat sexual?

Ce functioneaza in impiedicarea recidivelor?

Psihoterapia ii ajuta?  

Cum angajam in tratament pe cei care au abuzat sexual, pe cei "rezistenti" si pe clientii mandatati?

Cum putem ajuta eficient pentru schimbarea clientului?

Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care acest workshop inedit va raspunde prin persoana talentatului prezentator David Prescott, in 04 Octombrie 2013, la Bucuresti in cursul unei zile de training.

David Prescott este Director al Departamentului pentru Dezvoltare Profesionala si Optimizare a Performantei la Centrul Beckett din New England, Statele Unite ale Americii. Domnul Prescott are o experienta peste 30 de ani de lucru (in mediu institutionalizat si in programe comunitare) cu persoane care au abuzat sexual.  Interesele sale de training si practica clinica sunt centrate pe:  creşterea motivarii clientilor, dezvoltarea si mentinerea relatiei terapeutice si evaluarea progresului in terapie. Domnul Prescott a publicat 11 carti pe tema violentei sexuale si a scris numeroase articole si capitole in carti pe teme precum: evaluare, tratament, motivarea pentru schimbare şi construirea unei vieti mai bune.

Workshopul din 04 octombrie 2013 este un eveniment profesional nascut din colaborarea intre ISTT si ARTS&CORS si se adresează in special psihologilor cu specializare in psihologie clinica, psihoterapie si consiliere, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologie judiciara, psihologie educationala, consiliere scolara.  
In sens mai larg, workshopul este de interes pentru profesionistii care lucreaza direct sau indirect cu persoane care au abuzat sexual (copii, adolescenti sau adulti) si sunt interesati de intelegerea comportamentului acestor clienti si de gasirea unor moduri de a impiedica recidivarea.

Vor fi introduse cunostiinte actuale, bazate pe studiul eficacitatii interventiilor specifice, cu privire la comportamentul celor care au abuzat sexual si despre ce functioneaza in impiedicarea recidivelor si in motivarea lor pentru schimbare.  Participantii vor avea ocazia sa dobandească abilitati de comunicare avansate pentru crearea si buna utilizare a relatiei cu clientii care au abuzat sexual, sau in general in lucrul cu clienti mandatati sau "rezistenti".

 

Taxa de participare este de 150 de ron / persoana.

Beneficiaza de 50 ron reducere (adica taxa de 100 ron) urmatoarele categorii:

1. - Studentii la programele de Masterat pe domeniile Psihologiei clinice, Consilierii clinice si Psihoterapiei de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii din Bucuresti si de la Facultatile de Psihologie ale Universitatilor Titu Maiorescu si Hyperion,

2. - Membrii ISTT si ARTS&CORS  in conditiile in care au cotizatia platita la zi.

 

PENTRU PLATA TAXELOR DE PARTICIPARE LA WORKSHOP-UL CU DAVID PRESCOTT UTILIZATI DATELE DE MAI JOS:

La beneficiar treceti doar acronimul de mai jos, care prescurteaza denumirea pentru Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii , si care apare in exact aceasta forma si in inregistrarile bancare:

ARTS&CORS

Cod Fiscal: 19248644

Cont IBAN: RO68 BTRL 0430 1205 E282 44XX

Banca Transilvania - Sucursala Unirii (Piata Alba Iulia) - Bucuresti

La explicatii:

Taxa  evenimen profesional 04.10.2013

+ NUME, PRENUME, CNP/ SERIE CI 

----------

 

From Denial and Resistance to the Good Lives Model - What Professionals need to know about Sexual Offenders in Treatment

Perhaps the most surprising is that there is no “average” sexual offender, and that our attempts to punish crime rarely help people change their lives. This workshop focuses on what we know and what we don’t know about making our communities safer by treating sexual aggression. It focuses on what works in treatment and the best ways to motivate sexual offenders to change. 

Workshop Vivian Broughton

WORKSHOP DE CONSTELATII CENTRATE PE INTENTIE sustinul de Vivian Broughton

                            

                                   A DEVENI CINE EŞTI ÎN REALITATE 

Rezolvarea încurcăturilor relaţionale traumatice 
Abilitatea noastră de a fi cine suntem în realitate este determinată de tensiunea dintre nevoile noastre de iubire, relaţionale şi aparţinere şi, pe de altă parte, de chemarea noastră spre autonomie, auto-determinare şi libertate. Această tensiune este în mod particular manifestată şi evidenţiată în relaţiile afective semnificative.


Anxietatea, stresul şi experienţele traumatice provoacă dificultăţi serioase în maturizarea noastră emoţională. Îndeosebi traumele de ataşament timpurii şi încurcăturile cu traumele familiale transgeneraţionale au consecinţe profunde asupra abilităţii noastre de a fi autentici cu noi înşine ca adulţi şi de a fi în relaţii cu ceilalţi.


Metodologia constelaţiilor ne este utilă prin aducerea la lumină a structurii psihice fragmentate, permiţând integrarea securizantă a emoţiilor traumatice splitate. A fi autentic cu sine este posibil doar în condiţii crescute de integritate emoţională şi psihologică.


Maniera de lucru: metoda constelaţiilor centrate pe intenţie, dezvoltată de profesorul şi psihoterapeutul german Franz Ruppert.


Trainer: Vivian Broughton, colaborator îndelungat al lui Franz Ruppert
Terapeut Gestalt și Terapeut-facilitator de Constelaţii


Vivian Broughton a dezvoltat metoda Constelaţiei Intenţiei în varianta psihoterapiei individuale. Informaţii suplimentare spre Vivian şi activitatea ei puteţi afla pe site-ul său personal:
www.vivianbroughton.com

Organizator: Diana Vasile, Conf. dr., psihoterapeut principal, cod 00517, preşedinte I.S.T.T.


Data evenimentului : 4 noiembrie 2013


Locul de desfăşurare a evenimentului: Euro Hotel Internaţional Polizu, str. Gh. Polizu nr. 4 – lângă Gara de Nord
 
Cine poate beneficia de workshop: consilieri, psihoterapeuţi, psihologi, traineri, facilitatori de constelaţii sau alte mijloace de vindecare umană, orice persoană preocupată de dezvoltare personală. Evenimentul este creditat cu 8 credite de către Colegiul Psihologilor.


Costul evenimentului: 450 lei.

Pentru cei doritori putem asigura masa de prânz în restaurantul hotelului la preţul de 40 de lei.

10% din  încasări vor fi donate Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei pentru susţinerea activităţilor de asistare gratuită a persoanelor aflate în crize psihologice.

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că numărul de locuri este limitat, de aceea, încurajăm înscrierea şi plata cât mai curând după anunţarea evenimentului. Confirmarea locului se va face doar după efectuarea plăţii, în limita locurilor disponibile. De aceea, vă rugăm sa verificaţi cu grupul de organizare prezenţa unui loc disponibil înainte de efectuarea plăţii.

 

Plata se face în contul S.C. Diana Creative Consulting S.R.L., CUI 16310792, 

număr cont: RO16 BACX 0000 0030 1810 1000, deschis la Banca Unicredit Tiriac – Sucursala Norilor. Pe documentul de plată se va trece: „Constelaţii noiembrie”.

Pentru a asigura o organizare fluidă pentru toţi cei implicaţi, vă rugăm să respectaţi următoarele:

Pentru înscriere, trimiteţi un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în care să apară datele dumneavoastră pentru facturare: nume, prenume, CNP, adresa, seria şi numarul din CI şi/sau numele firmei/companiei, CUI sau CIF, adresa si contul bancar. Dacă aveţi nevoie, veţi primi şi o factura proforma cu care se va putea efectua plata. După efectuarea plăţii, daţi un nou mail cu dovada scanată şi veţi avea locul asigurat şi factura eliberată. Aceasta va putea fi ridicată direct înainte de sau în perioada workshop-ului de la Diana Vasile. De asemenea, veţi primi şi un contract de înscriere prin care veţi confirma participarea şi respectarea confidenţialităţii.

 

Dacă vă răzgândiţi după ce aţi plătit, banii nu se vor returna, dar primim cu drag în loc o persoană desemnată de dumneavoastră, care însă, îşi va exprima acordul cu condiţiile de participare înscrise în contractul mai sus menţionat.

Pentru orice informaţii suplimentare sau clarificări, sunaţi la telefon 0212311978 sau scrieţi un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.