Categorii CNPT 2013

Workshop Vivian Broughton

WORKSHOP DE CONSTELATII CENTRATE PE INTENTIE sustinul de Vivian Broughton

                            

                                   A DEVENI CINE EŞTI ÎN REALITATE 

Rezolvarea încurcăturilor relaţionale traumatice 
Abilitatea noastră de a fi cine suntem în realitate este determinată de tensiunea dintre nevoile noastre de iubire, relaţionale şi aparţinere şi, pe de altă parte, de chemarea noastră spre autonomie, auto-determinare şi libertate. Această tensiune este în mod particular manifestată şi evidenţiată în relaţiile afective semnificative.


Anxietatea, stresul şi experienţele traumatice provoacă dificultăţi serioase în maturizarea noastră emoţională. Îndeosebi traumele de ataşament timpurii şi încurcăturile cu traumele familiale transgeneraţionale au consecinţe profunde asupra abilităţii noastre de a fi autentici cu noi înşine ca adulţi şi de a fi în relaţii cu ceilalţi.


Metodologia constelaţiilor ne este utilă prin aducerea la lumină a structurii psihice fragmentate, permiţând integrarea securizantă a emoţiilor traumatice splitate. A fi autentic cu sine este posibil doar în condiţii crescute de integritate emoţională şi psihologică.


Maniera de lucru: metoda constelaţiilor centrate pe intenţie, dezvoltată de profesorul şi psihoterapeutul german Franz Ruppert.


Trainer: Vivian Broughton, colaborator îndelungat al lui Franz Ruppert
Terapeut Gestalt și Terapeut-facilitator de Constelaţii


Vivian Broughton a dezvoltat metoda Constelaţiei Intenţiei în varianta psihoterapiei individuale. Informaţii suplimentare spre Vivian şi activitatea ei puteţi afla pe site-ul său personal:
www.vivianbroughton.com

Organizator: Diana Vasile, Conf. dr., psihoterapeut principal, cod 00517, preşedinte I.S.T.T.


Data evenimentului : 4 noiembrie 2013


Locul de desfăşurare a evenimentului: Euro Hotel Internaţional Polizu, str. Gh. Polizu nr. 4 – lângă Gara de Nord
 
Cine poate beneficia de workshop: consilieri, psihoterapeuţi, psihologi, traineri, facilitatori de constelaţii sau alte mijloace de vindecare umană, orice persoană preocupată de dezvoltare personală. Evenimentul este creditat cu 8 credite de către Colegiul Psihologilor.


Costul evenimentului: 450 lei.

Pentru cei doritori putem asigura masa de prânz în restaurantul hotelului la preţul de 40 de lei.

10% din  încasări vor fi donate Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei pentru susţinerea activităţilor de asistare gratuită a persoanelor aflate în crize psihologice.

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că numărul de locuri este limitat, de aceea, încurajăm înscrierea şi plata cât mai curând după anunţarea evenimentului. Confirmarea locului se va face doar după efectuarea plăţii, în limita locurilor disponibile. De aceea, vă rugăm sa verificaţi cu grupul de organizare prezenţa unui loc disponibil înainte de efectuarea plăţii.

 

Plata se face în contul S.C. Diana Creative Consulting S.R.L., CUI 16310792, 

număr cont: RO16 BACX 0000 0030 1810 1000, deschis la Banca Unicredit Tiriac – Sucursala Norilor. Pe documentul de plată se va trece: „Constelaţii noiembrie”.

Pentru a asigura o organizare fluidă pentru toţi cei implicaţi, vă rugăm să respectaţi următoarele:

Pentru înscriere, trimiteţi un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în care să apară datele dumneavoastră pentru facturare: nume, prenume, CNP, adresa, seria şi numarul din CI şi/sau numele firmei/companiei, CUI sau CIF, adresa si contul bancar. Dacă aveţi nevoie, veţi primi şi o factura proforma cu care se va putea efectua plata. După efectuarea plăţii, daţi un nou mail cu dovada scanată şi veţi avea locul asigurat şi factura eliberată. Aceasta va putea fi ridicată direct înainte de sau în perioada workshop-ului de la Diana Vasile. De asemenea, veţi primi şi un contract de înscriere prin care veţi confirma participarea şi respectarea confidenţialităţii.

 

Dacă vă răzgândiţi după ce aţi plătit, banii nu se vor returna, dar primim cu drag în loc o persoană desemnată de dumneavoastră, care însă, îşi va exprima acordul cu condiţiile de participare înscrise în contractul mai sus menţionat.

Pentru orice informaţii suplimentare sau clarificări, sunaţi la telefon 0212311978 sau scrieţi un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.