Categorii CNPT 2013

Kate Nowlan

Doamna KATE NOWLAN va sustine in sesiunea plenara prelegerea cu titlul:

"REZILIENTA IN MEDIILE ADVERSE – PROVOCARILE CORESPONDENTILOR SI FOTOGRAFILOR DE RAZBOI SI A PROFESIONISTILOR CARE AJUTA".

Doamna Kate Nowlan este una dintre cele mai cunoscute experte in trauma din Marea Britanie si are o experienta de peste 25 de ani ca psihoterapeut, consultant pentru corporatii si trainer.  

Timp de 10 ani a fost Directoare a Centrului Dart Europe (parte a Dart U.S., ce are ca principal obiectiv abordarea traumei jurnalistilor din intreaga lume). 

In prezent este CEO al CIC, presedinta a Employee Assistance Forum (EAF), membra a Asociatiei Europene de Psihoterapie si Fellow a Societatii Regale de Arta (RSA) din Marea Britanie. A fost psiholog pentru managementul Ernst& Young si consultant pe probleme de practica consilierii la National Health Service (NSH) din Marea Britanie.

Doamna Nowlan a oferit consultanta directa in zone de conflict si incidente grave: in Irlanda, Africa de Sud si Orientul Mijlociu, in zonele afectate de catastrofe naturale cum ar fi tsunami si cutremure, dar si la atacurile cu bomba din Londra 7/7, in cazul accidentelor feroviare din Madrid in 2004 sau din Paddington. Doamna Nowlan este interesata in special sa ofere sustinere acelora care au fost expusi la experiente traumatice cumulative. 

In cariera sa, Kate Nowlan a oferit seminarii si training-uri in intreaga lume, catre organizatii precum: Thomson Reuters, Amnesty International, The Metropolitan Police, catre firme internationale de avocatura si pentru industria constructoare.