Categorii CNPT 2013

Wendy Amey si Andy Montgomery

Doamna WENDY AMEY, MSc va sustine in plenara prezentarea cu titlul:

”SERVICII MENTALE ONLINE”

Doamna Wendy Amey este psihoterapeuta specializata in evaluarea si tratamentul traumelor psihologice.  Wendy este asociat al Centrului International de Excelenta Clinica (ICCE) și are o practica clinica prin care asigura evaluarea si tratamentul traumei  in Marea Britanie si Irlanda. In 2008 Wendy a ajutat la infiintarea Centrului de Interventie Psihologica al Centrului de Suport pentru Veterani din Portsmouth, Marea Britanie, unde continuă să isi ofere serviciile voluntar.

Sanatatea Mentala la Distanta (Telemental-health) este acum in prim-planul livrarii de servicii din Marea Britanie si in toata lumea. Tele-therapy-UK este un nou serviciu online pe care Wendy l-a lansat in asociere cu o practica psihiatrica on-line recent formata. Noul serviciu va oferi o "clinica virtuala", care permite accesul rapid și eficient la un nivel ridicat de expertiza in sanatatea mentala pentru oricine cauta ajutor, indiferent de localizarea sa geografică. Despre acest subiect Wendy va vorbi participantilor la CNPT 2013 printr-o prezentare video.

  Wendy Amey va include in prezentare un interviu cu domnul dr. Andy Montgomery.

 

 

 Domnul Dr. ANDY MONTGOMERY (MbBChir, PhD, MRCP, MRCPsych)

Domnul Dr. Andy Montgomery a absolvit Medicina la Cambridge University si a lucrat ca psihiatru, obtinand titlul doctoral in neurostiinte la Imperial College London pentru studiile de masurare cu ajutorul imagisticii cerebrale a schimbarilor in nivelurile neurotransmitatorilor in cazul tulburarilor mentale. Interesele sale sunt concentrate pe tratamentul farmacologic al tulburarilor emotionale si de anxietate, ADHD si schizofrenia.