Categorii CNPT 2013

Diana Vasile

Doamna Conf.Univ.Dr. DIANA VASILE va sustine in cadrul plenarei prelegerea cu tema:

“SANATATEA INDIVIDUALA SI CEA A COMUNITATII DIN PERSPECTIVA PSIHOTRAUMATOLOGIEI"

In cadrul Conferintei “Fii bine cu tine” va sustine un workshop intitulat:

  “AVENTURA LUI IMPREUNA CU SEPARAT”

Doamna Diana Vasile este psiholog, psihoterapeut si conferentiar universitar la Universitatea Hyperion si la Universitatea din Bucuresti

Este Presedinta Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei si membra fondatoare a mai multor asociatii profesionale din Romania.

Din anul 2000 sustine cursuri de psihologia cuplului si familiei, de psihoterapie si psihotraumatologie.

Datorita experientei de lucru ca psihoterapeut in tara si strainatate, Diana Vasile a dobandit de-a lungul a 16 ani o vasta experienta practica, fiind recunoscuta pentru eficienta interventiilor sale cu clienti de diverse nationalitati. Interesul sau se centreaza pe reechilibrarea psihica si dezvoltarea personala a celor care au trait experiente inalt stresante si traumatizante, in special datorate pierderilor persoanelor semnificative si abuzurilor (emotionale, fizice si sexuale).

In ultimii 7 ani a obtinut o intelegere profunda si o imbinare originala a teoriilor traumei, a celor referitoare la relatii si familie cu psihoterapiile scurte si metoda constelatiei familiale.

Diana Vasile este autoarea unor carti de specialitate apreciate in mediul academic, dintre care cele mai importante sunt “Introducere în psihologia familiei si psihosexologie” si “Traumele familiale si resursele compensatorii”.