Categorii CNPT 2013

Luiza Albu

 Doamna psiholog LUIZA ALBU va sustine workshopul cu titlul:

 "CUM SI CAND COMUNICAM DIAGNOSTICUL COPILULUI"

 Doamna Luiza Albu este psiholog clinician in supervizare cu formare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala in cadrul AHPCC Prof. Univ. Dr. Irina Holdevici si absolventa unui master in psihologie clinica si interventii la Universitatea Spiru Haret Bucuresti. 

 "Inainte de a fi psiholog sunt cadru didactic si  asistent medical de pediatrie. Parcurg emotional, alaturi de pacienti, drumul spre vindecarea acestora, incerc sa modific realitatea incarcata de suferinta a copilului pentru a-i facilita suportarea investigatiilor si pentru a anula sentimentul de victimizare atunci cand este supus acestora si raspund la intrebarile pacientului urmarind sa-i reduc neajutorarea sau dependenta, sa creasca stapanirea emotiilor, calmul parintilor, capacitatea lor de a intelege si accepta."

 "De asemenea, acumulez experienta prin participarea mea la diverse proiecte de voluntariat: Fundatia “Prof.Dr.Matei Bals”, Asociatia Iezuitilor pentru Refugiati din Romania, workshop-uri si seminarii, Congresul de Psihotraumatologie din octombrie 2011.

Sunt alaturi de voi in cele mai dificile momente ale vietii pentru a ne fi mai bine si (re)descoperi un sens."