Categorii CNPT 2013

Bogdan Cezar Ion

Lector Univ. Dr. BOGDAN CEZAR ION va sustine in sesiunea plenara prelegerea cu titlul:

“A MASURA REZULTATELE… PENTRU A OBTINE REZULTATE MAI BUNE” 

Membru fondator al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, domnul Bogdan Ion este doctor in psihologie, psiholog principal in psihologie clinica si psihoterapie, Lector la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, Membru , Asociat si Trainer al International Center for Clinical Excellence - ICCE, membru fondator si presedinte al Asociatiei Romane de Terapii Scurte, membru fondator în Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania si in alte asociatii stiintifice si profesionale de prestigiu.

Bogdan Ion este de peste 18 ani catalizator al invatarii si schimbarilor pozitive, atat cu clientii, in practica privata, cat si cu studentii si profesionistii, care ii urmeaza cursurile si programele de formare.

In alegerea modelelor si metodelor de asistare utilizate Bogdan Ion se bazeaza pe pragmatism, cercetarea de top, curiozitate si deschidere la nou. Abordeaza tratamentul persoanelor cu traume intr-o maniera pozitiva, colaborativa, cu incredere in resursele si capacitatea lor de vindecare si cauta sa faciliteze in persoanele asistate invatarea si cresterea postraumatica.

Promoveaza activ excelenta in asistarea oamenilor si incurajeaza studiul modului de lucru al profesionistilor de top, pentru a gasi mereu noi modalitați de a obtine rezultate peste medie.

Bogdan Ion aprecieaza foarte mult feedback-ul, incurajeaza contributia clientilor / studentilor si le include constant in modul sau de lucru.