Categorii CNPT 2013

Întrebări şi Răspunsuri

Q & A

Pot veni cu bebelusul?

Desigur. Daca sunteti mama care alapteaza sunteti binevenita impreuna cu bebelusul la conferinta, cu conditia sa nu se deplaseze inca autonom. Va vom oferi un loc suplimentar astfel incat sa aveti suficient spatiu. Va vom ruga sa iesiti in tacere din sala daca la un moment dat bebelusul devine deranjat si vocal.

Pot veni cu copii prescolari?

Din pacate nu avem locuri de joaca sau facilitati sau personal pentru supravegherea copiilor prescolari.

Oferiti diploma de participare?

Da, veti primi diploma de participare cu conditia sa va fi inscris pe listele de participare cu 5 zile inainte de data conferintei.

Se returneaza taxa de participare daca nu mai pot participa?

Nu, dar acceptam sa primim pe altcineva in locul dumneavoastra, daca nu mai puteti fi prezent(a).

Va fi inregistrata conferinta/ vor fi inregistrate prelegerile?

Momentan nu planuim sa facem inregistrari.

As dori sa fac reclama la produse/ servicii in cadrul conferintei? Este posibil?

Da, bineinteles. Avem o serie de oportunitati comerciale, de la sponsorizare principala pana la inchiriere de stand publicitar, distributie de flyere, sau prezenta brand-ului dumneavoastra in pachetul pentru participanti. Daca sunteti interesat(a) de reprezentarea companiei dumneavoastra, va rugam trimiteti un email cu cerere la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Pentru inscrieri  sau alte informatii puteti scrie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau puteti suna la telefon 0732 522 6936.