Categorii CNPT 2013

Despre Secţiunea Roşie - Conferinţa "Fii Bine cu Tine"

 

 

Bine ai venit !

 

"Fii Bine cu Tine" este o conferință dedicata ție şi tuturor celor ce își doresc să trăiască mai armonios în cuplu sau familie, să fie mai împăcați cu trecutul lor şi mai pregătiți pentru încercările vieții, alături de cei dragi şi de copii.

Te așteptăm sâmbăta, 2 Noiembrie 2013, la o zi destinată bucuriei de a învăţa lucruri cu folos.

 

Am strâns laolaltă nouă specialişti cu o bogată experiență profesionala de asistare a oamenilor care trec prin dificultăţi, care vor împărtăşi expertiza lor cu tine, ajutându-te să îţi faci viaţa mai bună.

Ţi-am pregătit 2 prelegeri interactive şi 6 workshop-uri, desfășurate două câte două în paralel, aşa că ai de unde alege.

Lectorii ISTT şi invitații lor vor traduce pentru tine ştiinţa lor într-un limbaj uşor de înţeles şi vor oferi soluţii practice pentru viaţa pe care ţi-o doreşti.

 

Te invităm să vii alături de noi pentru a învăţa:

- cum să facem faţă stresului mai bine şi să ne creştem reziliența;

- cum ne putem imuniza în fața încercărilor vieții, pe noi şi copiii noştri şi cum să ne punem la adăpost copiii de experiențe traumatice;

- cum să nu repeţi în relaţie cu copiii tăi ceea ce nu ţi-a plăcut în educația ta;

- ce strategii putem adopta pentru a gestiona problemele apărute în familie;

- cum ne afectează dificultățile din trecutul personal relația de cuplu şi cum putem îmbunătăţi relația în cuplu prin gestionarea bagajului emoțional cu care vine fiecare partener;

- ce putem face pentru a debloca resursele înghețate de experiențe traumatice de viață;

- ce modalități de comunicare avem cu bebelușii și copiii foarte mici;

- a înțelege cum poate ajuta psihoterapia şi consilierea psihologică un adult sau un copil în a face schimbări de durată.