Categorii CNPT 2013

Bogdan Cezar Ion

Bogdan Cezar Ion, doctor în psihologie și psiholog principal în psihologie clinică, consiliere și psihoterapie, este de 18 ani catalizator al învățării și schimbărilor pozitive, atât cu clienții, în practica privată, cât și cu studenții și profesioniștii, care ii urmeaza cursurile și programele de formare.

Bogdan promovează activ excelența în asistarea oamenilor și încurajează studiul modului de lucru al profesioniștilor de top, pentru a găsi mereu noi modalități de a obține rezultate peste medie.

De asemenea, Bogdan apreciază foarte mult feedback-ul, încurajează contributia clienților și le include constant în modul său de lucru.

În prezent, Bogdan este lector la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

 

Bogdan Cezar Ion vă va introduce în atmosfera unei zile de „Fii Bine cuTine!” cu prezentarea:
Podul de piatră s-a dărâmat – despre dificultățile vieții și cum să ne imunizăm la eleDiana Vasile

Diana Vasile, președinta Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei, este doctor în psihologie, psihoterapeut și psiholog clinician cu o bogată experiență în lucrul cu trauma psihică.

De peste 16 ani, Diana și-a concentrat eforturile pentru a ajuta oamenii să își elibereze resursele psihice blocate în traumele trăite, resurse care pot aduce un plus semnificativ de bucurie, sens și relaţii hrănitoare în viaţa fiecăruia.

În prezent, Diana este conferențiar universitar la  Universitatea Hyperion și cadru didactic asociat la  Universitatea din București.  

Colaborează constant cu specialiști din străinătate și este un promotor activ al caracterului științific și aplicativ al psihologiei.

 

Diana Vasile va incheia sirul de prezentari de la Conferinta „Fii Bine cu Tine!” luandu-ne cu ea intr-o aventura:  Aventura lui Împreună cu Separat

 

 

Carmen Ragea

Carmen Ragea, Vicepreședinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei , absolventă a Institutului Politehnic Bucuresti și mai apoi a Facultății de Psihologie, este un " inginer" pentru suflet, consilier și psihoterapeut specialist format in Terapie Experientiala, Terapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse si Solutiii si in Terapii Sistemice de Familie.

 

Carmen Ragea va susține prezentarea:
Dominoul sufletesc al familiei – direcția o dai TU

Ovidiu Cristian Rosca

Ovidiu Roșca, psiholog cu experiență în lucrul individual cu copii și adulți, deține o expertiză bogată atât în domeniul managementului și securității informațiilor, cât și în aria de psihoterapii cognitiv-comportamentale și de psihoterapii scurte, colaborative, centrate pe resurse și soluții.
 
 
 
 

Catalin Nedelcea

Cătălin Nedelcea, doctor în psihologie și psihoterapeut formator, are o experiență de peste 15 ani în psihoterapia individuală și de grup.

Formarea sa de bază este umanist-experiențială, la care se adaugă analiza reichiana, programarea neuro-lingvistică și perspectiva sistemică transgenerațională asupra familiei.

În prezent, Cătălin este conferențiar universitar și prodecan al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

 

Cătălin Nedelcea și Iulia Ciorbea ne vor arăta:
Cât de greu atârnă bagajul trecutului personal în relația de cuplu?

 

Iulia Ciorbea

Iulia Ciorbea, doctor în psihologie și psihoterapeut specialist cu o experiență de 10 ani în psihoterapia individuală și de grup, are formări în psihoterapie experiențială, hipnoză clinică ericksoniană, psihodramă, programare neuro-lingvistică precum și constelații familiale.

În prezent, Iulia este lector universitar la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Ovidius, Constanța.

 

Cătălin și Iulia au o istorie de peste 10 ani ca echipă terapeutică în lucrul cu grupurile terapeutice și de dezvoltare personală. Au susținut împreună multiple workshopuri la diferite manifestări științifice și pentru diferite companii. Abordarea lor este umanistă și se centrează pe experiența și procesele interne ale clienților/participanților.

 

 

Cătălin Nedelcea și Iulia Ciorbea ne vor arăta:
Cât de greu atârnă bagajul trecutului personal în relația de cuplu?

 

 

Irina Tepuru

Irina Țepuru, psihoterapeut cu o experiență vastă în lucrul cu familii și copii, și-a început parcursul profesional în consilierea familiilor în situații de divorț, abandon, abuz emoțional și fizic.

În prezent, Irina continuă să lucreze cu familii și copii, și organizează cursuri de dezvoltare de mișcare pentru copiii de un an și jumătate până la 3 ani.

Irina Țepuru  va prezenta tema:
La o șuetă cu bebelușul tău - comunicarea non-verbală cu bebelușii și copiii foarte mici

Anca Haşegan

Anca Hașegan, psihoterapeut și psiholog clinician, are o practică clinică desfășurata atât în privat cât și în instituții publice de sănătate de peste 10 ani.

De-a lungul activității sale a urmărit îndeaproape comportamentele alimentare, dar și dinamica familială și socială care le influențează, pasiune născuta în cei 6 ani petrecuți ca psihoterapeut la Institutul de endocrinologie I.C. Parhon.

 

Anca Hasegan va prezenta tema:
Terorismul alimentar în familie

Iulia Lazarean

Iulia Lăzărean este consilier psihologic (specializat în Consiliere psihologică scurtă colaborativă orientată pe resurse şi soluţii) și analist comportamental acreditat BACB (Behavior Analysis Certification Board), cu o experiență de 8 ani în lucrul cu copiii.

 

Iulia Lăzărean ne va ajuta să înţelegem:
Cum ajută psihoterapeutul un copil cu dificultăți de învățare