Doneaza 2%

Ai decis sa directionezi 2% din impozitul anual? Poti alege sa sustii Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

 

Potrivit legii, contribuabilii pot directiona 2% din impozitul pe venit unor organizatii non-profit, bani care, altfel, ar ajunge la bugetul de stat. Redirectionarea nu aduce nicio cheltuiala suplimentara, fiind o operatiune gratuita. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati un formular si aveti, astfel, posibilitatea de a alege pe cine sprijiniti. Formularul este optional si poate fi completat de orice persoana fizica care obtine venituri din salarii si venituri asimilate acestora.


In cazul in care alegeti Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, e important sa stiti ca banii obtinuti sunt folositi pentru sustinerea si dezvoltarea ISTT si pentru continuarea campaniei de asistenta psihologica gratuita.

 

Pentru anul fiscal 2016, formularele tip declaratie se vor depune pana la data de 25 mai 2017, direct la administratia financiara de domiciliu sau prin posta, sub forma de scrisoare recomandata.

Persoanele care au obtinut venituri numai din salarii pot completa si depune formularul 230 (pe care il gasiti mai jos).


Persoanele care au obtinut si alte venituri pe langa salarii (chirie, colaborari, contracte drepturi de autor etc.) vor completa si depune formularul 200 (pe care, de asemenea, il gasiti mai jos).

 


 

 

Va multumim!

Echipa ISTT