Echipa noastra

Adriana Cirstei - Buzau

Sunt psihoterapeut si psiholog clinician, dar mai presus de toate sunt un om pasionat de „calatorii” interioare, de sensuri si intelesuri despre sine si lume.
M-a preocupat mereu sa inteleg "de ce-urile" din spatele lucrurilor, comportamentelor si emotiilor. Astfel, m-am format initial in domeniu medical. Aici am invatat despre mine, ca ma reprezinta implicarea si responsabilitatea in activitati, dar si relatii umane. Insa, drumul spre "raspunsuri", s-a format din studiul psihologiei.
Am o dubla licenta, in psihologie si sociologie. Am absolvit studii de Master in Psihologie organizationla si resurse umane. Am profesat initial in acest domeniu, dar curiozitatea de a intelege ce ne motiveaza, ce ne tine pe loc, de ce suferim, si cum putem sa construim echilibrul si implinirea, mi-a format in continuare, traseul profesional.
Am absolvit la Cluj, studii Post universitare de Coaching al performantei, si apoi, m-am format initial in cadrul Asociaţiei Române de Terapii Scurte şi Consultanţă Orientată pe Resurse şi Soluţii, in Terapii scurte, Terapie contextual modulara si Terapia traumei si ulterior, in Terapie sistemica - cuplu-copil-familie, Terapia tulburarilor obsesiv-compulsive, Terapia dependentelor.
Cu tot acest bagaj de cunostinte si incredere, am inceput sa profesez acreditat, consiliere psihologica si psihoterapie.
Mi-am asistat clientii, nejudecandu-le felul particular de a fi, a simti si a gandi. Am invatat sa respect suferinta, oferind cu naturalete sustinere emotionala si construind o relatie terapeutica de incredere si stimulare a vindecarii.
Am pus cu dedicare, cunostintele si sufletul meu impreuna si am stimulat fiecare zambet ce rasare din durere. Am invatat sa oglindesc fiecaruia resursele personale, pentru a-si putea gestiona diverse emotii si a-si imbunatati calitatea vietii.
In fiecare proces terapeutic, folosesc cunostintele, energia si intelegerea mea, si facem pasi: "client, terapeut-umar langa umar", pentru a traversa si echilibra stari sufletesti tensionate, din diverse si complexe cauze...
Cautam impreuna cu rabdare si implicare, Solutii PsihoTerapeutice, pentru a construi autonomie, dezvoltare si maturitate emotionala, adica un stil sanatos si implinit de viata !

 

Tu esti cel mai important! Lucram impreuna! Despre tine, pentru tine!
https://solutiipsihoterapeutice.wordpress.com/