Echipa noastra

Roxana Agafitei

Roxana Agafitei

Cu o experienta de peste 15 ani in lucrul cu si pentru oameni, dar si cu mine personal, ma declar o sustinatoare pasionata a ideii ca „acolo unde apar probleme, se ivesc intotdeauna si solutii”. Ca om si profesionist, cred ca faptul de a putea privi la propriile rani si de a imbratisa vulnerabilitatile personale este ceea ce ii face pe oameni sa fie in mod real puternici, oferindu-si astfel sansa la o viata fericita, cu sens, si la relatii sanatoase.
Profesional, sunt psiholog, consilier psihologic si psihoterapeut, avand mai multe formari profesionale, care imi permit sa lucrez ca terapeut, atat individual cu adulti sau adolescenti, dar si cu cupluri sau familii. In practica mea am o abordare complexa, avand formari in psihotraumatologie (MA), psihoterapii scurte, orientate pe resurse si solutii, terapie sistemica – cuplu, copil, familie, interviu motivational, psihoterapie strategica, si urmareasc, alaturi de oamenii cu care lucrez, obtinerea de rezultate durabile in psihoterapie.
Personal, sunt sotie si sunt mama, sunt un om cu o profesie pe care o iubeste, ca sa numesc doar cele mai importante roluri ale vietii mele, cele care ma motiveaza, ma invata, ma incarca pozitiv si imi dau sens. Drumetiile pe munte sunt sursa mea valoroasa de reconectare si de incarcare cu energia sanatoasa, in forma ei cea mai pura si autentica.
Te pretuiesc inca inainte de a te cunoaste, pentru ca ai ales sa privesti inspre tine!