Echipa noastra

Luxița Băra

Consilier sub supervizare format in cadrul ARTS&CORS cu Atestat de  Libera Practica in Consiliere scurta Colaborativa Orientata pe Resurse si Solutii.

Am urmat masterul Interventii fundamentale in dezvoltare personala si Psihoterapie  din cadrul Universitatii Spiru Haret Bucuresti.

Am obtinut un Atestat de Libera Practica in Psihoterapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse si Solutii, treapta practicant sub supervizare

Detin un certificat in Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie in urma cursurilor de formare profesionala continua ale Asociatiei de Consiliere si Terapie de Familie (A.C.T.F.).

Particip cu entuziasm  la Programul celor 6 sedinte gratuite oferite de Institutul pentru Studierea si Tratamentul Traumei (ISTT) persoanelor care solicita ajutor.

Atat pe parcursul formarii mele profesionale cat si in procesul de dezvoltare personala si autocunoastere am avut privilegiul sa beneficiez de indrumarea si ajutorul unor oameni deosebiti , carora le multumesc pentru sprijinul, caldura si atentia lor.

La randul meu, ma bucur de fiecare data sa pot oferi celor aflati intr-un moment de impas suport, ghidare si insotire in procesul de ameliorare, imbunatatire si vindecare a suferintei ce le ingreuiaza si le umbreste bucuria de a trai.