Echipa noastra

Carmen Ragea

Vicepresedinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Consilier si psihoterapeut specialist, coordonator evenimente publice ISTT.

Studiul mai multor orientări terapeutice şi experienţa din practica privată mi-au oferit posibilitatea observării şi intervenţiei asupra aspectelor subtile ale fiinţei umane manifestate în situaţiile concrete de viaţă.

Am învăţat de la oameni excepţionali şi am experimentat diverse moduri de a înţelege dinamica psihică. Toate acestea m-au transformat şi pe mine. Fascinată fiind de condiţia umană, am îmbinat logica inginerului cu înţelepciunea misticului peste care am adăugat cunoaşterea ştiinţifică în domeniul psihouman şi nu am încetat să caut şi să acumulez tot ce este nou şi valoros.

Specializarea în psihotraumatologie mi-a fost facilitată şi încurajată de colaborarea cu specialişti în domeniu. De atunci, pe lângă activităţile de consiliere şi psihoterapie m-am implicat în susţinerea şi dezvoltarea proiectelor ISTT-ului.

Cred cu convingere în potenţialul uman de transformare, în sursele de învăţare şi evoluţie personală ce se deschid în urma traversării unor evenimente ce presupun suferinţă.