Noi & Comunitatea

Peste 300 de persoane au beneficiat de asistenta echipei ISTT incepand cu octombrie 2010 pana in prezent! 

Acestea au fost participanti la sedinte de grup de suport sau tratament, la prelegeri psiho-educationale sau la psihoterapie si consiliere individuala.  Au fost oameni diferiti, barbati, femei, adolescenti sau familii cu copii- cu profesii diverse, care au apelat la psihologi cu probleme dintre cele mai variate. Unii dintre acestia au apelat la serviciile de asistare gratuita.  Speram ca toti au plecat cu ceva bun si util pentru viata lor, alinati sau usurati de poveri, suferinte emotionale ce atarnau greu in sufletul lor. Au primit ajutorul psihologic pe care l-au cerut si de care aveau nevoie, de la o echipa tanara de psihologi buni, profesionisti.
Tot pentru publicul larg, ISTT sustine workshop-uri cu frecventa lunara, sustinute de membrii sai sau de profesionisti in consiliere si psihoterapie solidari cu scopurile si valorile noastre. Aceste intalniri vin in intampinarea oamenilor care se confrunta cu trauma psihica si cauta solutii sau ghidaj in situatiile dificile de viata prin informare, constientizare si sustinere autentica. I-am invitat si ii invitam in continuare pe cei dornici sa aduca imbunatatiri diverselor aspecte ale vietii personale sau vietii celor dragi sa participe la aceste prelegeri. Ele ofera nu numai un suport pentru suferinta emotionala, ci si incurajeaza gasirea resurselor necesare depasirii momentelor dificile.
Primul workshop din acest proiect a avut loc in mai 2010, cu tema “Suferintele propriului corp in <dictionarul> familiei de origine” si a fost sustinut de Ana Maria Zlătaru, psiholog MA, Drd.
A urmat un worshop tinut de Carmen Ragea, cu tema „Ce se schimba in urma pierderii unui parinte”, ce a venit in sprijinul unei mai bune intelegeri a experientei pierderii, a suferintei emotionale asociate, prezentand implicatiile pe care le are varietatea contextului in care aceasta provocare apare in viata noastra.
In septembrie Irina Țepuru a sustinut un workshop cu tema „Corpul iti vorbeste. Asculta si intelege”, o invitatie la apropierea de mesajele pe care corpul nostru ni le transmite tot timpul si, mai mult decat atat, la intelegerea lor.