Fundatia Bucuria Ajutorului

Fundatia "Bucuria Ajutorului", este o organizatie nonguvernamentala, infiintata sub patronajul Arhiepiscopiei Bucurestilor in anul 2010 si este furnizor acreditat de servicii sociale din luna iulie 2011.
Este membra cu drepturi depline a Federatiei Filantropia, organizatie privata, non-profit, care reuneste in acest moment 22 din cele mai active asociatii si fundatii care lucreaza in domeniul social, in Patriarhia Româna.
Pentru indeplinirea misiunii sale, Fundatia Bucuria Ajutorului si-a propus ca obiective strategice pentru perioada 2011-2015 marirea paletei de servicii sociale oferite si dezvoltarea capacitatii organizationale.
Astfel, in luna ianuarie 2012 a fost infiintata prima filiala a Fundatiei Bucuria Ajutorului, in Parohia Valea Crângului, Protoieria Urlati, judetul Prahova, unde functioneaza un Centru de zi pentru copii.
Din luna februarie 2013 functioneaza in cadrul fundatiei Spitalul "Sfântul Nectarie" care are o capacitate de 28 de paturi si ofera asistenta medicala spitaliceasca paliativa. 

Detalii aici: http://www.bucuria-ajutorului.ro