SensoTV

Senso TV.RO este televiziunea online care reprezintă SPIRITUL ROMANESC in toata plenitudinea, valoarea si autenticitatea sa prin cele 3 canale: SANATATE, ARTE, LIFESTYLE.

TELEVIZIUNEA online inseamna inainte de toate IMAGINE, INFORMATIE, COMUNICARE, RITM, CULOARE, SPIRIT si PROFESIONALISM.
De ce SENSOTV.RO? Pentru ca MEDIA online a cucerit lumea, iar conceptul de TELEVIZIUNE online a revenit in forta!
SENSOTV.RO ne ocupa timpul liber tot mai limitat, ne ajuta sa evadam pentru cateva momente din cotidian si mai ales sa ne informam, sa fim la curent cu tot ceea ce nou si cu vremurile mereu in schimbare.

O TELEVIZIUNE precum SENSOTV.RO reprezinta PASIUNEA de a transmite informatia prin unul dintre cele mai accesibile canale de comunicare.
Elementul vizual nu trebuie niciodata neglijat in transmiterea unei stiri, a unei relatari, in prelucrarea si redarea cat mai corecta a unui subiect care trebuie sa placa si mai ales sa intereseze pe oricine.
Televiziunea online SENSOTV.RO a devenit deja o veritabila colectie, foarte ampla si variata de materiale ce acopera toate aceste teme in jurul carora se invarte viata noastra de zi cu zi.
Canalul de SANATATE de la SENSOTV.RO are informatii de ultima ora din lumea medicala, sfaturi utile, materiale ce abordeaza afectiunile de sezon, factorii de risc, cele mai eficiente metode de preventie si tratament, interviuri cu mari personalitati ale lumii medicale, reportaje dedicate campaniilor si evenimente lor importante ilustrate si prin CATENA TV, sfaturi pertinente si concursuri de slabit pentru cei interesati sa adopte de un stil de viata sanatos. Un succes extraodinar are campania SANATATE PRIN MISCARE.
Ca producator, realizator sau reporter, trebuie sa te adresezi tuturor categoriilor de public, fara exceptie, sa gasesti modalitatile de comunicare, intelegere si mai ales sa te adaptezi SUBIECTULUI. Indiferent de care parte a baricadei te afli. Trebuie sa te dedici informatiei pure care sa fie perceputa asa cum este si din fiecare sa ai putinta de a o transforma intr-un SUBIECT.
Un subiect care sa tina internautul din orice colt al tarii si al lumii, cat mai mult si cat mai des in fata MONITORULUI unui computer.
Iata doar cateva motive si o simpla pledoarie pentru ca SENSO TV, prin cele 3 CANALE online de succes
ARTE, SANATATE si LIFESTYLE sunt domeniile pe care vi le propune SENSOTV.RO ca o pledoarie pentru sustinerea INDUSTRIEI CREATIVE, un nou concept media in care CULTURA si ARTELE au capatat rolul de motor al dezvoltarii regionale si nationale.
EVENIMENTELE CULTURAL-ARTISTICE, TEATRUL, MUZICA, ARTELE SPECTACOLULUI, ARTELE PLASTICE, ARTELE VIZUALE, EXPOZITIILE de PICTURA si SCULPTURA, LITERATURA, MODA, DESIGNUL VESTIMENTAR, ARHITECTURA, FILMUL, MASS-MEDIA, TURISMUL CULTURAL, MESTESUGURILE, TRADITIILE, REPERELE ISTORICE sunt domenii abordate de colegi si carora SENSOTV.RO le acorda importanta maxima.

Link: http://www.sensotv.ro