Criterii de selectie pentru specialisti - colaboratori ISTT

Specificul activitatilor desfasurate in cadrul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) solicita disponibilitatea membrilor de a lucra individual sau in echipa si de a participa voluntar si activ in derularea proiectelor si programelor initiate de noi.

Urmatoarele criterii de selectie ii vizeaza pe profesionistii interesati sa se alature echipei de specialisti ISTT care abordeaza trauma psihica in activitatea zilnica:

- sa fie psihologi consilieri/psihoterapeuti sau clinicieni atestati de Colegiul Psihologilor din Romania, treapta de specializare : autonom, specialist sau principal;
- sa isi desfasoare activitatea intr-una dintre urmatoarele forme de exercitare a profesiei: cabinet individual, cabinete asociate sau societati civile profesionale de psihologie, precum si in structurile infiintate in clinici, spitale, institutii si organizatii publice si/sau private, guvernamentale si/sau non-guvernamentale;
- sa fi dobandit cunostinte si competente specifice prin participarea la cursuri de formare profesionala complementara in domeniul psihotraumatologiei, organizate de furnizori de formare profesionala avizati de Colegiul Psihologilor din Romania si/sau cursuri postuniversitare in psihotraumatologie, inregistrate la Colegiul Psihologilor din Romania.

Daca aceste criterii profesionale sunt indeplinite, puteti trimite un e-mail la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , impreuna cu un CV si o scrisoare de intentie.

Cunoasterea Statutului Asociatiei Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, precum si a Regulamentului de Organizare Interna (sectiunea: "Despre noi" - "Despre Institut") presupune o asumare cu profesionalism a angajamentelor contractuale.

Intalnirea cu unul dintre membrii fondatori ISTT reprezinta o ultima etapa a acestui demers de selectie.

ECHIPA ISTT