Află adevărul despre tine!

Workshop de constelaţii ale intenţiei, susținut de Prof. Franz Ruppert

București, 11 și 12 aprilie 2014


Oricine l-a cunoscut pe Prof. Franz Ruppert a simţit că întâlnirea cu el este o şansă foarte mare de a se cunoaşte mai bine şi mai profund, de a înţelege şi de a stimula resorturile interne ale comportamentelor şi relaţiilor sănătoase.
Experienţa mea cu Franz Ruppert a contribuit la descoperirea unor comori de care m-am bucurat şi pe care le-am integrat în viaţa mea. Aceasta a generat un mare progres personal şi profesional şi mă bucur că mi-am ascultat impulsul de a-l cunoaşte atunci când nu ştiam aproape nimic despre el. Experienţe similare împărtăşesc miile de persoane din întreaga lume cu care el lucrează de peste 20 ani.
Franz Ruppert a revoluţionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o altă perspectivă şi generând o noua manieră de lucru cu metoda constelaţiilor. Stilul său unic şi original este profund uman, respectuos şi transformator pentru forţa interioară a persoanei.

Profesorul Franz Ruppert este cadru universitar la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Munchen din anul 1992. Mai multe informaţii găsiţi pe www.franz-ruppert.de

De aceea, te invit să te bucuri de şansa de a lucra cu metoda constelaţiei intenţiei, de a intra în contact cu forţa şi sănătatea ta personală. Te provoc la un workshop absolut deosebit şi transformator în care să explorezi zone mai puţin cunoscute ale propriului psihic şi ale legăturilor tale cu familia, care să îţi permită să afli adevărul despre tine şi să îţi stimulezi forţa personală.

 

In cadrul workshop-ului, Franz Ruppert va susţine şi o prelegere publică pe tema „Psihodinamica victimă-agresor”, fundamentală pentru înţelegerea sănătăţii şi dificultăţilor relaţionale.

Data evenimentului: 11-12 aprilie 2014

Limba: engleză, cu traducere succesivă în română

Ţinuta: lejeră, comodă

Locul de desfășurare se va anunţa la începutul lunii aprilie

Programul este orientativ şi se va modifica în funcţie de durata lucrului

Vineri, 11 aprilie
8.00 – 9.00 - Primirea participanţilor
9.00 – 18.00 – Program de lucru, 2 pauze de cafea, pauza de prânz

19.00 – 20.30 Prelegere publică cu tema : „Psihodinamica victimă-agresor”

Sâmbătă, 12 aprilie
8.00 – 9.00 - Primirea participanţilor
9.00 – 17.00 – Program de lucru, 2 pauze de cafea, pauza de prânz

Cost: 950 ron pentru înscrieri până la data de 1 aprilie.
După această dată, costul este de 1000 ron.
Nota bene: Ca de fiecare dată, numărul de locuri este limitat. Confirmarea locului se face doar după confirmarea plăţii!

În acest cost intră:
- participarea la workshop;
- participarea la prelegerea publică de vineri seara;
- gustarea şi cafeaua din pauze.

Costul prelegerii (pentru persoanele care nu participă la workshop): 120 ron pentru înscrieri până la data de 1 aprilie. După această dată, costul este de 150 ron.

Plata: se face prin bancă, în contul SC Diana Creative Consulting SRL, CUI 16310792, RO16 BACX 0000 0030 1810 1000, deschis la Banca Unicredit Ţiriac – Sucursala Norilor. Pe documentul de plată se va trece: „Workshop Ruppert”.

După ce efectuaţi plata, trimiteţi un mail cu documentul de plată care atestă efectuarea plăţii scanat si veţi primi un mail de confirmare a înscrierii.

Pentru înscriere, trimiteţi un mail la:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

în care să apară datele dumneavoastră pentru facturare: nume, prenume, CNP, adresa, seria şi numărul din CI şi/sau numele firmei/companiei, CUI sau CIF, adresa şi contul bancar. Dacă aveţi nevoie, veţi primi şi o factura proforma cu care se va putea efectua plata. După efectuarea plăţii, trimiteţi un mail cu dovada scanată şi veţi avea locul asigurat şi factura eliberată. Aceasta va putea fi ridicată direct de la cabinet sau în perioada workshop-ului de la Diana Vasile sau Carmen Ragea. Datele dumneavoastră vor fi folosite şi pentru contractul de participare.

Dacă vă răzgândiţi sau nu mai puteţi participa după ce aţi plătit, banii se vor returna astfel:
- până la data de 22 martie, se va returna întreaga sumă;
- până la data de 1 aprilie, se vor returna 500 de lei;
- după data de 1 aprilie, nu se va mai returna suma, dar primim cu drag în loc o persoană desemnată de dumneavoastră, care însă, îşi va exprima acordul cu condiţiile de participare înscrise în contractul mai sus menţionat.

Date de contact pentru orice întrebări sau detalii:
Telefon: 0722205992
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.