Workshop - Trauma psihică

Workshop interactiv de formare continuă


Dacă doreşti să înţelegi şi să înveţi mai multe despre posibilităţile umane, precum şi despre durere şi suferinţă psihică, şi, in acelasi timp, să dezvolţi mai multe abilităţi psihoterapeutice pentru vindecarea traumelor psihice, ai ocazia să participi la un workshop interactiv, care s-a bucurat de un mare succes până acum în rândul psihoterapeuţilor şi consilierilor. Succesul s-a datorat îmbinării armonioase a aspectelor teoretice şi a celor practice referitoare la bazele domeniului psihotraumatologiei. Acest eveniment facilitează conectarea rapidă a informaţiilor şi permite formarea de deprinderi pe care să le foloseşti în practica ta, mai ales dacă lucrezi într-un cabinet privat, într-o şcoală, sau o instituţie medicală. În plus, vei obţine şi 23 credite din partea Colegiului Psihologilor.

Workshop-ul face parte din seria de evenimente profesionale promovate de Institutul pentru Studiul şi Tratamentul Traumei – ISTT.

Cine poate beneficia de workshop: psihologi, psihoterapeuţi, consilieri, medici, asistenţi sociali, psihopedagogi, pedagogi, profesori, teologi.

Trainer: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut. Diana este recunoscuta pentru prelegerile si workshop-urile pe care le sustine atat in Romania, cat si in alte tari, precum Germania, Singapore sau Australia.

 

Datele workshop-ului: 20, 21, 22 martie 2015, vineri şi sâmbătă între orele 10.00 şi 18.00, iar duminică 10.00 şi 14.00. Total: 20 de ore.
Înscrierile se fac pana pe data de 13 martie 2015. Numărul de locuri este limitat!

Cost: 550 lei.
*Cei care au urmat cursurile ARTS&CORS beneficiază de un preţ preferenţial de 450 lei

În acest cost intră:
- participarea la workshop
- suport de curs
- gustarea şi cafeaua din pauze.

Loc de desfăşurare: îl anunţăm ulterior participanţilor înscrişi.

Plata: se poate face prin banca, catre:
­ Asociatia „Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei”,
­ CIF: 32035864,
­ număr cont: RO 05BTRLRONCRT 0265034801, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Dorobanti.
­ Pe documentul de plată se va trece: „Workshop-traume psihice Martie”.


Pentru înscriere, trimite un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în care să apară datele necesare pentru facturare:
- Nume, Prenume;
- CNP;
- Cod personal RUP;
- Adresa;
- Seria şi numărul din CI
- Numele firmei/companiei/CIP;
- CUI sau CIF;
- Adresa firmei/companiei;
- Contul bancar.

Dacă ai nevoie, vei primi şi o factura proforma cu care vei putea efectua plata. După efectuarea plăţii, trimite un nou e-mail cu dovada scanată şi vei avea locul rezervat şi factura eliberată. Aceasta va putea fi ridicată în perioada workshop-ului de la Diana Vasile.

Dacă te răzgândesti sau nu mai poti participa după ce ai plătit, banii nu se vor returna, dar primim cu drag în loc o persoană desemnată de tine, care însă, îşi va exprima acordul cu condiţiile de participare înscrise în contractul mai sus menţionat.