Afla adevarul despre tine! Workshop 2015

Workshop interactiv de constelaţii ale intenţiei

Franz RuppertOricine l-a cunoscut pe Prof. Franz Ruppert a simţit că întâlnirea cu el este o şansă foarte mare de a se cunoaşte mai bine şi mai profund, de a se înţelege şi de a-şi stimula resorturile interne ale comportamentelor şi relaţiilor sănătoase.
"Experienţa mea cu Franz Ruppert a contribuit la descoperirea unor trăiri şi capacităţi de care m-am bucurat şi pe care le-am integrat în viaţa mea. Aceasta  a generat un mare progres personal şi profesional şi mă bucur că mi-am ascultat impulsul de a-l cunoaşte atunci când nu ştiam aproape nimic despre el. Experienţe similare împărtăşesc miile de persoane din întreaga lume cu care el lucrează de peste 20 ani. Consider că Franz Ruppert a revoluţionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o altă perspectivă şi generând o noua manieră de lucru cu metoda constelaţiilor. Stilul său unic şi original este profund uman, respectuos şi transformator pentru forţa interioară a persoanei" - Diana Vasile, presedinte ISTT.

Profesorul Franz Ruppert este cadru universitar la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Munchen din anul 1992. Mai multe informaţii găsiţi pe www.franz-ruppert.de.

De aceea, te invitam să te bucuri de şansa de a lucra cu metoda constelaţiei intenţiei, de a intra în contact cu forţa şi sănătatea ta personală.

Nota bene: Acest workshop va fi cel mai probabil ultimul deschis pentru public. După această dată Prof. Dr. Franz Ruppert va veni în România pentru a conduce un training de Constelaţii ale Intenţiei. Acest training (are durata de 3 ani se va lucra modular) presupune un grup închis de participanţi şi se finalizează cu certificare din partea ISTT. Pentru persoanele care nu au participat niciodată la un workshop de Constelaţie a Intenţiei, însă doresc sa participe la training, acest workshop este obligatoriu. Mai multe informatii despre training aici.

Data evenimentului: 24 - 25 aprilie 2015
Pe 24 aprilie, de la ora 19.00 Prof. Dr. Franz Ruppert va susţine o prelegere publică cu tema: „Relaţiile Sănătoase”

Înscrierile se fac pana pe data de 13 Aprilie 2015. Numărul de locuri este limitat!

Limba: engleză, cu traducere succesivă în română

Ţinuta: lejeră, comodă

Locaţia: Connect Hub, Bulevardul Dacia nr. 99, Etaj 3

Programul este orientativ şi se va modifica în funcţie de durata lucrului.
Se va folosi sistemul loteriei pentru alegerea celor ce îşi vor face constelaţia.

VINERI, 24 APRILIE

8:30 – 9:30     Primirea participanţilor
9:30 – 18:00     Program de lucru, 3 pauze de cafea si o pauza de pranz
19:00 – 20:00 Prelegere publica  Prof. Dr. Franz Ruppert

SÂMBĂTĂ, 25 APRILIE

8:00 – 9:00     Primirea participanţilor
9:00 – 18:00     Program de lucru, 3 pauze de cafea si o pauza de pranz

Cost: 950 ron pentru înscrieri până la data de 10 aprilie.
După această dată, costul este de 1000 ron.
Nota bene: Mentionam ca inscrierea sa va face in ordinea primirii dovezii de plata.

În acest cost intră:
-    participarea la workshop;
-    gustarea, apa şi cafeaua din pauze;

Costul prelegerii (pentru persoanele care nu participă la workshop): 100 ron pentru înscrieri până la data de 10 aprilie. După această dată, costul este de 120 ron.

Plata se face prin bancă:
-    în contul Asociatia „Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei”, număr cont: RO05BTRLRONCRT0265034801, deschis la Banca Transilvania – Sucursala Dorobanti.
-    CIF: 32035864
-    Pe documentul de plată se va trece: „Workshop aprilie Ruppert”.
-    Plata si participarea la acest workshop presupun acordul dumneavoastra asupra conditiilor de confidentialitate: “Pe toată desfăşurarea workshop-ului şi după încheierea acestuia mă angajez să respect confidenţialitatea informaţiilor personale împărtăşite de participanţii la workshop.

După ce efectuaţi plata, trimiteţi un mail cu documentul de plată care atestă efectuarea plăţii scanat si veţi primi un mail de confirmare a înscrierii.

Pentru înscriere, trimiteţi un mail la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

în care să apară datele dumneavoastră pentru facturare: nume, prenume, CNP, adresa, seria şi numărul din CI şi/sau numele firmei/companiei, CUI sau CIF, adresa şi contul bancar. După efectuarea plăţii, trimiteţi un mail cu dovada scanată şi veţi avea locul asigurat şi factura eliberată. Aceasta va putea fi ridicată direct în perioada workshop-ului. Datele dumneavoastră vor fi folosite şi pentru contractul de participare.

Dacă vă răzgândiţi sau nu mai puteţi participa după ce aţi plătit, banii se vor returna astfel:
-    până la data de 1 aprilie, se va returna întreaga sumă;
-    până la data de 10 aprilie, se vor returna 500 de lei;
-    după data de 10 aprilie, nu se va mai returna suma, dar primim cu drag în loc o persoană desemnată de dumneavoastră, care însă, îşi va exprima acordul cu condiţiile de participare înscrise în contractul mai sus menţionat.

Date de contact pentru orice întrebări sau detalii:
Telefon: 0766.450.010
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.