Traumele de relaţie


Workshop interactiv de formare continuă
(3-4 iunie 2016

In  urma numeroaselor solicitari primite, am prelungit inscrierile pana joi, 2 iunie, astfel incat toti cei interesati sa poata participa!

 

Care sunt ultimele informaţii despre traumele de ataşament şi traumele simbiotice? Ce teorii psihologice ajută la înţelegerea acestor traume? Cum pot fi îmbunătăţite relaţiile cu persoane semnificative (relaţiile cu părinţii, cu partenerii de cuplu, cu copiii, cu prietenii) din perspectiva psihotraumatologiei? Sunt câteva întrebări la care veţi găsi răspunsuri participând la un workshop formativ interactiv despre traumele de relaţie.

Evenimentul cuprinde o prezentare teoretică susţinută de studii de caz a tipurilor de traume psihice apărute şi manifestate în relaţiile semnificative, dar şi o parte practică care permite formarea de deprinderi profesionale necesare specialiştilor care lucrează în cabinete private, în gradiniţe, şcoli sau licee, precum şi în instituţii medicale.

În cadrul workshop-ului va fi analizat şi modelul splitării personalităţii realizat de Franz Ruppert. Astfel, se va discuta despre caracteristicile structurilor sănătoase, structurilor supravieţuitoare şi ale celor traumatizate, precum şi despre manifestările acestor structuri la persoanele cu experienţe traumatice. În plus, va fi abordat mecanismul de transmitere transgeneraţională a acestora.

 

Participanţilor li se oferă posibilitatea să lucreze o experienţă traumatică într-o manieră protectivă sau să pună în discuţie cazuri din propria practică terapeutică pentru o mai bună înţelegere a acestora sau pentru o abordare terapeutică mai eficientă.

Workshop-ul face parte din seria evenimentelor profesionale promovate de Institutul pentru Studiul şi Tratamentul Traumei – ISTT şi este creditat de către Colegiului Psihologilor cu 14 credite

Cine poate beneficia de workshop: psihologi, psihoterapeuţi, consilieri, medici, asistenţi sociali, psihopedagogi, pedagogi, profesori, teologi. 

Evenimentul se adresează în egală măsură celor care sunt interesaţi de descoperirea propriilor blocaje interioare pentru îmbunătăţirea relaţiilor personale. 

Trainer: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut. Diana este recunoscută pentru prelegerile şi workshop-urile pe care le sustine în România, Germania, Singapore, Australia.

Datele workshop-ului: Bucureşti, 3, 4 iunie 2016, vineri între orele 10.00 şi 18.00 şi sâmbătă între orele 10.00 şi 16.00.

Înscrierile se fac până pe data de 27 mai 2016. Locurile sunt limitate!

Cost: este de 250 de lei până pe data de 30 aprilie, dupa această dată costul workshop-ului este 300 de lei.

În acest cost intră:

- participarea la workshop

- suportul de curs

- cafeaua din pauze.

Loc de desfăşurare: urmează să fie anunţat ulterior participanţilor înscrişi.

Plata: se poate face prin bancă:

- Asociatia „Institutul pentru Studiul şi Tratamentul Traumei”,

- CIF: 32035864,

- număr cont: RO05BTRLRONCRT0265034801, deschis la Banca Transilvania Sucursala Dorobanţi.

- Pe documentul de plată se va trece: „Workshop-traume de relaţie iunie”.

Pentru înscriere, trimiteţi un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în care să apară datele dumneavoastră pentru facturare:

- Nume, Prenume;

- CNP;

- Cod personal RUP;

- Adresa;

- Seria şi numărul din CI

- Numele firmei/companiei/CIP;

- CUI sau CIF;

- Adresa firmei/companiei;

- Contul bancar.

Dacă aveţi nevoie, veţi primi şi o factură proforma cu care se va putea efectua plata. După efectuarea plăţii, daţi un nou mail cu dovada scanată şi veţi avea locul asigurat şi factura eliberată. Aceasta va putea fi ridicată în perioada workshop-ului de la Diana Vasile.

De reţinut: înscrierea la workshop este validată doar după trimiterea dovezii de plată!

Dacă vă răzgândiţi sau nu mai puteţi participa după ce aţi plătit, banii nu se vor returna, dar primim cu drag în loc o persoană desemnată de dumneavoastră, care însă, îşi va exprima acordul cu condiţiile de participare înscrise în contractul mai sus menţionat.