Trauma Psihică – recunoaştere şi vindecare!

Workshop interactiv de formare continuă  (6 - 8 mai 2016)

Vreţi să fiţi la curent cu rezultatele celor mai recente cercetări din domeniul psihotraumatologiei? Vreţi să învăţaţi cum să folosiţi aceste rezultate în propria dumneavoastră activitate profesională, fie că lucraţi în cabinete particulare, fie în instituţii medicale sau de învăţământ?

Vă invităm să participaţi la un workshop interactiv în care veţi afla noutăţile despre impactul pe care suferinţa psihică îl are asupra individului, precum şi despre capacităţile umane de a face faţă evenimentelor dificile din viaţă. Totodată, în cadrul workshop-ului aveţi oportunitatea de a vă forma noi deprinderi profesionale necesare în lucrul cu clienţii care au trecut prin momente traumatizante.

Participând la acest workshop veţi obţine 24 de credite din partea Colegiului Psihologilor din România.

Workshop-ul face parte din seria de evenimente dedicate profesioniştilor şi promovate de Institutul pentru Studiul şi Tratamentul Traumei – ISTT.

Cine poate beneficia de workshop: psihologi, psihoterapeuţi, consilieri, medici, asistenţi sociali, psihopedagogi, pedagogi, profesori, teologi. Sunt binevenite şi persoanele care doresc să caute în interiorul lor alinarea propriilor durerilor sufleteşti.

Trainer: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut. 

Diana este recunoscută pentru prelegerile şi workshop-urile pe care le susţine în România, Germania, Singapore, Australia.

Datele workshop-ului: Bucureşti, 6, 7, 8 mai 2016, între orele 10.00 şi 18.00 vineri şi sâmbătă, iar duminică, între 10.00 şi 14.00. Total: 20 de ore.

Înscrierile se fac până pe data de 5 mai 2016. Numărul de locuri este limitat!

Cost500 de lei, până pe 08 aprilie, după această dată costul workshop-ului este de 550 de lei.

În acest cost intră:

- participarea la workshop

- suportul de curs

- cafeaua din pauze.

Loc de desfăşurare: va fi anunţat ulterior participanţilor înscrişi.

Plata se poate face prin bancă:

          Asociatia „Institutul pentru Studiul şi Tratamentul Traumei”

          CIF: 32035864

          număr cont: RO 05BTRLRONCRT 0265034801, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Dorobanţi.

          Pe documentul de plată se va trece: „Workshop-traume psihice”.

Pentru înscriere, trimiteţi un mail la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  în care să apară datele dumneavoastră pentru facturare:

- Nume, Prenume;

- CNP;

- Cod personal RUP;

- Adresa;

- Seria şi numărul din CI;

- Numele firmei/companiei/CIP;

- CUI sau CIF;

- Adresa firmei/companiei;

- Contul bancar.

Dacă aveţi nevoie, veţi primi şi o factură proforma cu care se va putea efectua plata. După efectuarea plăţii, daţi un nou mail cu dovada scanată şi veţi avea locul asigurat şi factura eliberată. Aceasta va putea fi ridicată în perioada workshop-ului de la Diana Vasile.

De reţinut: înscrierea la workshop este validată doar după trimiterea dovezii de plată!

Dacă vă răzgândiţi sau nu mai puteţi participa după ce aţi plătit, banii nu se vor returna, dar primim cu drag în loc o persoană desemnată de dumneavoastră. Aceasta îşi va exprima acordul cu condiţiile de participare înscrise în contractul mai sus menţionat.