Congres International pe tema dragostei, traumei si identitatii

Cea de-a treia editie a Congresului International organizat de Franz Ruppert, prin intermediul “Association for Promoting Healthy Human Autonomy e.V.”, se desfasoara in perioada 21-23 octombrie 2016. “Love, Trauma and I. The Sentence of Intention as a New Way to Encounter Yourself” este tema pusa in acest an in discutie la reuniunea de la Munchen.

Congresul reuneste peste 30 de workshop-uri ale unor specialisti din domeniul psihotraumatologiei si din cel al metodei propozitiei intentiei.

Ce impiedica dezvoltarea unei identitati sanatoase? Care este impactul experientelor traumatice asupra identitatii? Cum este splitata identitatea din cauza traumelor timpurii sau din cauza dinamicii victima-agresor? Sunt cateva din subiectele care vor fi abordate in cadrul Congresului.

Diana Vasile, presedintele Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) va pune in discutie consecintele avortului asupra personalitatii si identitatii femeilor. Anamaria Draguta, membru ISTT, sustine un workshop pe tema rolului partenerului de cuplu in definirea propriei identitati. Iar Maria Magdalena Macarenco, membru ISTT, abordeaza subiectul bolii ca mecanism de aparare impotriva experientelor traumatice.

Mai multe informatii despre Congresul  International organizat de Franz Ruppert puteti afla aici.