Atelier pe tema traumei in cadrul proiectului “Romania identitara”

Cand trauma ne priveste pe toti si modelele devin ale fiecaruia” este titlul celui de-al treilea atelier din cadrul proiectului “Romania identitara”, organizat de Societatea Romana de Psihanaliza (SRP), proiect in care Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei este partener.

Atelierul se desfasoara sambata, 8 octombrie,  de la ora 12.30, la Academia de Studii Economice din Bucuresti (Sala 0124, etaj 1 - intrarea din Caderea Bastiliei). La eveniment iau parte Diana Vasile (presedintele ISTT), Anca Maria Cernea (presedinte Fundatia Ioan Barbus pentru victimele comunismului), Micaela Ghitescu, fosta detinuta politic si psihanalistul Rodica Matei (din partea SRP).

Romania identitara” este un proiect cultural organizat de Societatea Romana de Psihanaliza, in sase mari orase - Bucuresti, Timisoara, Iasi, Targu Mures, Bacau si Chisinau. Proiectul este structurat in zece intalniri-eveniment care presupun dezbateri libere pe o tema definitorie pentru fiecare dintre noi in parte si pentru noi, ca natie, in general: IDENTITATEA.

Romania identitara” se desfasoara in perioada iunie-noiembrie 2016.