Implica-te!

Impreuna cu alte asociatii profesionale din tara si din strainatate, ISTT promoveaza cursuri de formare continua in psihotraumatologie pentru psihologi, medici, cadre didactice, facilitand explorarea unor aspecte teoretice si practice ale psihotraumatologiei si aprofundarea posibilitatilor de vindecare prin interventii terapeutice.

Formarea specialistilor in Terapia Contextual-Modulara este un mod de lucru psihoterapeutic de scurta durata ce imbina cu succes tehnici din orientari terapeutice diverse (terapii scurte, psihanaliza, terapii cognitiv-comportamentale, terapia existentiala). Fiecare dintre cele 6 intalniri este centrata pe cate un obiectiv clar care are in vedere problema centrala cu care se confrunta clientul.
Proiectele de cercetare derulate impreuna cu aceste asociatii profesionale, universitati de prestigiu, ONG-uri si fundatii permit dezvoltarea domeniului psihotraumatologiei prin largirea bazei de cunostinte, prin rafinarea mijloacelor si metodelor de ameliorare si vindecare a suferintei emotionale cauzate de traumele psihice, prin crearea unor noi maniere de ajutorare a persoanelor traumatizate.
Inceperea unor noi cursuri de formare va fi anuntata aici, pe site-ul ISTT.
Pentru alte detalii, contactati-ne la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

Echipa ISTT