STOP MOBBING! – Cum ne protejam sanatos de hartuirea psihologica la locul de munca. Repere legale, psihologice si profesionale

Flori-Ana Buzila

Esti hartuit la locul de munca si nu stii ce sa faci si cum sa te protejezi? Poti afla, in cadrul Conferintei "Fii Bine cu Tine la Locul de Munca!", cateva recomandari pentru a actiona adecvat astfel incat sa nu mai permiti si chiar sa opresti abuzul emotional in mediul profesional.

Psihologul Flori-Ana Buzilă (Andronache) va prezenta informatii referitoare la posibilitatile concrete ale unei victime de a actiona atat pe planul intern al locului de munca dar si pe plan extern, identificand cea mai buna cale de solutionare a conflictului, in functie de contextul sau particular de viata, dar si de realitatea pietei si legislatiei muncii din Romania anului 2016.

Flori-Ana Buzilă (Andronache) este psiholog cu drept de libera practica in consiliere psihologica si psihoterapie. De asemenea este expert mobbing, avand formare in domeniul evaluarii, consilierii psihologice si orientarii in cariera a persoanelor hartuite la locul de munca.