Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va fi Bine cu El! 2017

Club pentru parinti

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) va invita, la acest inceput de an, sa fiti parte a unui club special.

In premiera, proiectul „Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va fi Bine cu El!” se va desfasura sub forma a sase intalniri dedicate parintilor.

Va asteptam in ultimele doua seri de joi ale lunilor: ianuarie, februarie si martie, intre orele 18.30 si 20.30. Invitatia se adreseaza parintilor dornici si deschisi sa dialogheze cu echipa noastra de specialisti, formata din psihologii: Monica Lespezanu, Andra Costin, Roxana Agafiței si Anamaria Draguță.

Intr-o atmosfera calda si relaxata, serile au tematica libera, dar se centreaza pe nevoile parintilor ai caror copii au varste cuprinse intre doi si 14 ani. Va propunem o calatorie interioara care sa va ghideze spre aflarea unor raspunsuri legate de o mai buna relationare si comunicare parinte-copil; o mai clara pozitionare a voastra, ca parinti, in fata provocarilor si specificului varstei; o buna intelegere a diferitelor comportamente si manifestari ale copiilor, precum si a modului de gestionare si reglare sanatoasa a acestora.

Clubul pentru parinti „Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va fi Bine cu el!” se desfasoara in 19 si 26 ianuarie, 16 si 23 februarie, 23 si 30 martie, intre orele 18.30-20.30 la sediul ISTT, strada Giacomo Puccini nr. 8A, etaj 5, sector 2, Bucuresti.

 

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Pentru o mai buna organizare, va rugam sa va inscrieti printr-un mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Intalnirile sunt independente unele de altele, prin urmare, desi noi va asteptam la toate, puteti alege sa participati la oricare si oricate dintre ele.

Ne vedem joi?

Pana atunci, iti uram sa fii bine cu tine!

 

Echipa ISTT