Ghid pentru solicitarea serviciilor de asistare psihologica

"Sa-l inveti pe celalalt inseamna sa-i arati ca este posibil. Sa-ti insusesti invatatura inseamna sa te faci posibil pe tine insuti." Paulo Coelho

 

GHID PENTRU SOLICITAREA SERVICIILOR DE ASISTARE PSIHOLOGICA

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei vine in sprijinul dumneavoastra cu programe de asistare psihologica tarifate si programe gratuite pentru situatii speciale.

ASISTARE PSIHOLOGICA TARIFATA

Daca cererea vizeaza acest tip de asistare psihologica, va recomandam sa consultati site-ul la sectiunea "Despre noi "- "Echipa ISTT" pentru a va alege terapeutii cu care ati dori sa lucrati. Aveti posibilitatea sa faceti max. trei optiuni.

Trimiteti apoi un e-mail la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. care sa contina urmatoarele precizari:

- Numele si prenumele sau initialele Dvs;
 - Varsta;
 - Descrierea, pe scurt, a dificultatii cu care va confruntati;
 - Numele terapeutilor alesi in ordinea preferintelor;
 - Intervalul orar in care puteti beneficia de acest serviciu.

Dupa transmiterea acestui mesaj, veti primi un mail de confirmare si veti fi indrumat in cel mai scurt timp posibil catre terapeutul disponibil dintre cei indicati de Dvs.

ASISTARE PSIHOLOGICA GRATUITA

In cazul in care sunteti: somer(a), elev(a) sau student(a), persoana dintr-o familie cu venituri reduse sau fara venituri, pensionar(a) cu pensii mici, sau va confruntati cu alte situatii financiare care pot incadra persoana/familia in situatia necesitatii asistarii sociale, atunci ISTT va ofera serviciul de ASISTARE PSIHOLOGICA GRATUITA.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu de asistare gratuita, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cererea Dvs. va contine urmatoarele precizari:
- Numele si prenumele sau initialele Dvs;
- Varsta;
- Descrierea, pe scurt, a dificultatii cu care va confruntati;
- Argumente care sa justifice gratuitatea.

Daca solicitarea este facuta pentru o alta persoana si aceasta este adulta, va rugam sa precizati ce impiedica persoana in cauza sa ceara ea insasi acest ajutor.

Dupa trimiterea solicitarii veti primi un mesaj de confirmare si veti fi indrumat in cel mai scurt timp catre unul dintre specialistii nostri.

Echipa ISTT