“Parenting fluid”, curs pentru parintii care vor sa se reconecteze cu sine

Diana Vasile, presedintele ISTT, impreuna cu Irina Tepuru, presedintele Asociatiei Romane de Psihoterapie prin Dans si Miscare, sustin un curs inovator, de “Parenting fluid”. Evenimentul este realizat in pateneriat cu Totul despre mame.

“Parentingul fluid este, in viziunea mea, un sistem coerent si flexbil de relatii coordonate de parinte catre copiii sai, bazat pe nevoile de relatie si pe nevoile de autonomie atat ale copiilor, cat si ale parintelui, trecand natural si continuu prin momentele de bine, de armonie, de bucurie, precum si prin momentele de blocaj, tensiune, conflict care apar in relatia parinti – copii”, explica Diana Vasile noul concept de parenting.

Daca esti un parinte preocupat sa descoperi resursele din interiorul tau si sa inveti sa le folosesti cu copilul tau sau daca esti interesat de relatia corp-miscare, atunci Parenting fluid” ti se adreseaza.

In cadrul cursului sunt folosite jocuri interactive, relationale, tehnici de explorare si constientizare, reconectare cu corpul, exprimare creativa. Potrivit colegei noastre Irina Tepuru, participantii vor beneficia de informatii de ultima ora din neurostiinte, psihoterapie, dezvoltare umana, parenting sau educatie.

Cursul incepe pe 14 mai si este structurat pe cinci module, fiecare modul avand durata de 4 ore. Mai multe informatii despre tematica si inscrieri gasiti aici.