Dificultăţile emoţionale şi primul ajutor

Dificultăţile emoţionale şi primul ajutor, sâmbătă, la „Vreau să fiu sănătos”

Emisiunea „Vreau să fiu sănătos” se difuzează din această săptămână în fiecare sâmbătă, de la ora 14.30, la TVR 1 şi online pe TVR+. Prima ediţie sâmbăta, pe 18 aprilie.
Acordarea primului ajutor în diferite situaţii
Vă aflaţi într-o situație limită în ceea ce priveşte sănătatea şi viaţa dumneavoastră sau a unei persoane de lângă voi şi nu ştiţi cum să reacţionaţi? Emisiunea noastră, în colaborare cu medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti, vă învaţă câteva manevre de prim ajutor.

Realizator: Beatrice Cioba

Dificultăţile emoţionale
Presiunile la care este supus psihicul uman în lumea modernă sunt unele foarte mari. Uneori, copleşitoare. Ce avem de făcut atunci când nu mai identificăm resurse în noi înşine, aflăm din rubrica noastră destinată psihologiei, unde stăm de vorbă cu Diana Vasile - Preşedinte I.S.T.T. - www.psihotrauma.ro

 

Realizator: Cristina Andrei

Estetica dentară
O dantură frumoasă înseamnă un zâmbet frumos şi o impresie plăcută creată celor din jur, dar şi un sentiment de încredere în noi. Estetica stomatologică vine să ne ajute foarte mult în acest sens printr-o tehnologie de ultimă oră care poate asigura o dantură perfectă într-un timp foarte scurt. Despre această metodă, vorbim cu invitata noastră dr.Irina Trosca în ediţia din 18 aprilie, de la ora 14:30, la TVR 1 şi online pe TVR+.

Realizator: Beatrice Cioba

SURSA: http://tvr1.tvr.ro